«Έκφραση Συγχαρητηρίων για την άψογη συνεργασία με την εταιρεία «INTERLAND TRAVEL», για την υποστήριξη των μεταφορικών αναγκών των αγωνιζομένων και των επισήμων στον Αυθεντικό Μαραθώνιο 2014»

Η INTERLAND travel και στον 32ο Κλασσικό Μαραθώνιο Αθηνών
Νοέμβριος 3, 2014
Έναρξη συνεργασίας με FORTHcrs
Νοέμβριος 3, 2015

Αφού πέρασε μία εβδομάδα από την Κυριακή (9/11/14), και την επιτυχημένη διοργάνωση του Μαραθωνίου, αισθάνομαι την υποχρέωση να σας συγχαρώ για την άψογη συνεργασία που είχαμε, για την υποστήριξη των μεταφορικών αναγκών των αγωνιζομένων και των επισήμων του Μαραθωνίου 2014.

Αισθάνομαι την ανάγκη να απευθύνω ένα μεγάλο ευχαριστώ, σε όλα τα στελέχη σας για την άψογη και πειθαρχημένη συνεργασία στην υλοποίηση του έργου των μεταφορών την Κυριακή 9/11/14.

Αισθάνομαι την ανάγκη να αναφέρω και να σας ευχαριστήσω για την δραστηριότητα που επέδειξε η εταιρεία σας, την εβδομάδα που προηγήθηκε του αγώνα της Κυριακής (από 3-9/11/14), για την κάλυψη των αναγκών των μετακινήσεων των επισήμων του Μαραθωνίου.

Η εταιρεία «INTERLANDTRAVEL» ανταποκρίθηκε άριστα στον ρόλο της, όπως και κάθε χρόνο και αποτέλεσε έναν σημαντικό συνεργάτη του Αγωνιστικού Τομέα του Μαραθωνίου. Το θετικό αποτέλεσμα για τον ΣΕΓΑΣ, την Ο.Ε., την Αθήνα και την Χώρα μας, ανήκει σε όλους μας και βέβαια και στην εταιρεία σας.

Τεχνικός Διευθυντής Μαραθωνίου